NOVENA NOTA PUBLICA GEXXI (03-07-08)
La cifra de interesados en el proyecto GEXXI ya es de 12 personas y para la primera salida programada para este fin de semana ya nos hemos apuntado unos cuantos (incluyendo “invitados”). Esperemos que el encuentro sea un éxito e iniciemos una colaboración más habitual y amigable entre todos los espeleólogos.
¿Quien quiere ser el número 13?.

La xifra d'interessats en el projecte GEXXI ja és de 12 persones i per a la primera sortida programada per a aquest cap de setmana ja ens hem apuntat uns quants (incloent “convidats”). Esperem que la trobada sigui un èxit i iniciem una col·laboració més habitual i amigable entre tots els espeleòlegs.
Qui vol ser el nombre 13?.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, em dic LLuís i soc de LLeida. Fa un parell d’anys vaig fer una proposta similar a la teua en un fòrum d’espeleo, però la gent no la va entendre gaire i la cosa no va prosperar. Estic d’acord en participar en aquest projecte i unir-me als que ja han contestat. Recordo que els companys del SIE em van invitar com a tu a participar a la seua campanya d’estiu, però no era això el que volia.
Cada cop som menys la gent que anem a explorar els caps de setmana, serà per motiu diversos: generacionals o de manca de difusió, tampoc importa massa. Crec que dintre del nostre territori estem condicionats a les serres que tenim les cavitats que elles ens ofereixen. En altres llocs de l’Estat amb un major potencial no tenen aquests problemes. És cert que l’espeleo a Catalunya ha patit durant anys d'un cert estancament, que per sort darrerament estem superant gracies a les descobertes més recents. Al nostre grup també estem tenint bastant de sort en aquest aspecte, però sempre falta gent per continuar endavant els projectes, i ja és hora que compartim les nostres tasques amb altres espeleòlegs aprofitant els avantatges que ens donen les comunicacions actuals.
Bé no en faré més pesat. Endavant.
El meu correu electrònic és: perfrex@yahoo.es
Salut i fins aviat.

R,Ruiz dijo...

El enlace de tu blog, ya está en speleocat.
Estaremos en contacto.

Joan Montoya dijo...

Este fin de semana no puedo ir a la Carbonera. He conseguido puente y me obligan a hacer otras cosas!!.

Bienvenido de nuevo Manel y bienvenido a Raúl que es el numero ocho.

Un saludo.

der K dijo...

m'has comptat a mi tb?