NOVENA NOTA PUBLICA GEXXI (03-07-08)
La cifra de interesados en el proyecto GEXXI ya es de 12 personas y para la primera salida programada para este fin de semana ya nos hemos apuntado unos cuantos (incluyendo “invitados”). Esperemos que el encuentro sea un éxito e iniciemos una colaboración más habitual y amigable entre todos los espeleólogos.
¿Quien quiere ser el número 13?.

La xifra d'interessats en el projecte GEXXI ja és de 12 persones i per a la primera sortida programada per a aquest cap de setmana ja ens hem apuntat uns quants (incloent “convidats”). Esperem que la trobada sigui un èxit i iniciem una col·laboració més habitual i amigable entre tots els espeleòlegs.
Qui vol ser el nombre 13?.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola, em dic LLuís i soc de LLeida. Fa un parell d’anys vaig fer una proposta similar a la teua en un fòrum d’espeleo, però la gent no la va entendre gaire i la cosa no va prosperar. Estic d’acord en participar en aquest projecte i unir-me als que ja han contestat. Recordo que els companys del SIE em van invitar com a tu a participar a la seua campanya d’estiu, però no era això el que volia.
Cada cop som menys la gent que anem a explorar els caps de setmana, serà per motiu diversos: generacionals o de manca de difusió, tampoc importa massa. Crec que dintre del nostre territori estem condicionats a les serres que tenim les cavitats que elles ens ofereixen. En altres llocs de l’Estat amb un major potencial no tenen aquests problemes. És cert que l’espeleo a Catalunya ha patit durant anys d'un cert estancament, que per sort darrerament estem superant gracies a les descobertes més recents. Al nostre grup també estem tenint bastant de sort en aquest aspecte, però sempre falta gent per continuar endavant els projectes, i ja és hora que compartim les nostres tasques amb altres espeleòlegs aprofitant els avantatges que ens donen les comunicacions actuals.
Bé no en faré més pesat. Endavant.
El meu correu electrònic és: perfrex@yahoo.es
Salut i fins aviat.

Manel dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
R,Ruiz dijo...

El enlace de tu blog, ya está en speleocat.
Estaremos en contacto.

Manel dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Joan Montoya dijo...

Este fin de semana no puedo ir a la Carbonera. He conseguido puente y me obligan a hacer otras cosas!!.

Bienvenido de nuevo Manel y bienvenido a Raúl que es el numero ocho.

Un saludo.

der K dijo...

m'has comptat a mi tb?

Manel dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.